İstanbul merter bayan escort hande ben yaşım 25 kilom 55 boyum ise bir yetmiş beş canım. Merter’de oturuyorum evimde tek başımda yaşıyorum. Görüşmek isteyen misafirlerimi kendi evimde ağırlamaktayım başka ortamlarda birlikte olmuyorum. Hızlıca bir birliktelik için iletişim yollarından benimle irtibat kur. İstediğin seans kadar zamanı sana seve seve ayıracağım. İşimde çok uzmanım aslında buna bir iş olarak değil de hobi olarak bakmaktayım. Seks zaten bir gereklilik ve bende buna bağımlı olmuş sarışın bir kişiyim. Siz erkeklerimle birliktelik yaşarken vaktimi çok iyi değerlendiririm. Bu aşamada sizinle birlikte sayısız orgazma ulaşmaktayım. Benim bu sekse alışmışlığım sayesinde harika bir fiziğim var. Kalçalarım falan inanılmaz derecede güzeller özellikle de inanılmaz sarı saçlara sahibim. Beni görenler düzenli spor hayatım olduğunu düşünüyorlar. Ben ise içimden pis pis gülüyorum ve sabahtan akşama kadar sikiştiğimi söyleyemiyorum. Bunların hepsi sizin sayenizde sizleri çok seviyorum erkeklerim.
Merter bayan escort
Fazlasıyla zamana sahip olmak için görüşmelerim sadece benim evimde yapılıyor. Otele yada sizin evinize gelmek gibi bir niyetim yok. Benimle daha fazla vakit geçirmek istiyorsanız bu seçeneğimi iyi değerlendirin. Evim çok konforludur ve size gerekenden fazla olanağı saylamaktadır. Rahatlıkla gelip işinizi görüp doymuş halde yanımdan ayrılabilirsiniz. İstediğiniz zaman gelebilir ve muhteşem haz dolu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Benimle görüşen misafirlerim daha önce görüştükleri istanbul bayan escort profillerinden çok daha başarılı olduğumu söylüyorlar. Sebebi açıkça ortada size çok ateşli ve doyumsuz bir karakter olduğumu söylüyorum. Gereksiz vakit harcamam ve tüm vaktimizi güzel şeylerle değerlendiririm. Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız merter escort hande ben lütfen adımı unutmayınız. Telefon görüşmesi sırasında bana bu isim ile seslenmenizi rica edeceğim. Bazı beyler aradıklarında isminiz ney falan soruyor bundan çok rahatsız oluyorum. Yada bana farklı bir isim ile sesleniyorlar, öyle olunca kendimi değersiz hissediyorum. Benim başka yerde profilim yok bu konuda hassas davranmanızı rica ederim.
İstanbul merter eskort
Yanıma gelirken kondom falan getirmenize gerek yok. Benim evimde bu koliyle bulunur ve istediğiniz her çeşit kondomu bende bulabilirsiniz. Sizden kondom kullanımınız için ekstra ücret asla istemem. Bu benim size ikramım olup hiç çekinmeden gerektiği kadar kullanabilirsiniz. Tabi ki yanınızda alıp da gidemezsiniz. Benim kondomlarım ile sadece beni sikeceksiniz 🙂 bu kadar net. Yaşadığımız ilişki asla unutamayacağınız akıl almaz bir ilişkidir. Ben size kendimi ispat etmek istiyorum şimdi istanbul mertere gelirseniz bunu başaracağım. Sen gelmeden önce tüm hazırlıklarımı yaparak süsleniyorum. Güzelce banyomu yapıp mis gibi kokularımı sıkıp senin arzuna göre giyineceğim. Bir eskortun olması gerek olan kişi bence benim gibi olmalı. E o zaman ne bekliyorsunuz haydi şimdi yola çık ve benimle kucaklaşmak için hazırlan. Sizlerin de benim gibi özenli olmasını temenni ediyorum.